Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Om

Detta är min lite mer privata och fria del i den digitala världen. Här testas en del funktioner som används på andra ställen samt att innehållet överlag är något mer konstnärlig. Dagligdags jobbar jag  Customersonly – Sveriges första kundbyrå under titeln Specialist Sociala Medier och E-mail marketing.

Jag har dryga 10 års erfarenhet av digital marknadsföring, främst inriktad på direktmarknadsföring. Både som anställd och i egen regi.

Brinner för möten människor emellan och för dialogen i en ny tid som du kan läsa mer om på min blogg som berör min profession än mer: <a href=”http://niklasdahlqvist.se” target=”_blank”>http://niklasdahlqvist.se</a>

Är en skapande person med skrivande, musik, foto, tecknande som de största passionerna förutom lek med barnen. Lätt iPhoneberoende. Älskar sociala medier och dess möjligheter att dela med sig, samarbeta och dess transparens. Detta är en av anledningarna till att jag drar ihop #tweetupsthlm. Mer om #tweetupsthlm kan du läsa om på http://tweetupsthlm.se/om.

Se vad jag gjort mer i mitt cv.
Nyfiken på mer? Sänd ett mail till blogg (a) prosaisten.se

Lev väl,
/N