Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Bekantar mig med äppelburk och adobe-programmen

Har suttit ett par timmar med adobe-programmen och bekantat mig ordentligt med dessa i äppelmiljö. Saknar bara alt+bokstavs-genvägarna som sitter i ryggmärgen när jag sitter med pc-burk. Men annars är det bara bättre. Har iofs gått upp ett par snäpp i programversion men allt är sig likt men bättre. Kör numera också adobes cloud-lösning vilket är helt suveränt. Börjar också hitta var alla tangenter sitter som jag använder i illustrator och photoshop för diverse funktioner. Testat massor med penslar mm i photoshop som synes här. Blir nog allt fem päron av fem möjliga till denna äppelburk och innehåll. Kollegan bytte även hårddisken till ett flash-minne så det mesta går i ljusets hastighet.

Tankar - Niklas Dahlqvist 20121020