Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Bil säljes - Ford Galaxy '08 aut 10500 mil V/S-däck


Har efter nog övervägande kommit fram till att jag nu måste sälja min kära bil och det gärna snabbt. Det är en underbar bil med mycket utrymme och med fantastisk väghållning. Detta är den ultimata bilen att köra familjen i så väl på långresor som de vardagliga praktiska utflykterna till affär eller IKEA. Den 6-växlade automatlådan gör att bilen går otroligt mjukt. Bilens V6 gör den mycket pigg och ger säkra omkörningar. Bilen har sju platser. Jag kör med de två platserna längst bakfällda för att få större lastutrymme. Fäller sätena gör man med ett enkelt handgrepp. Och fäller man alla sätena får man ett fantastiskt lastutrymme. Har bland annat kört en 120 säng i den och bilen var mycket behjälplig under min senaste flytt. Den kan alltså fungera för hantverkare som behöver lite extra utrymme.

Det medföljer två uppsättningar sommardäck på fälg. Dels de på bilden som är av märket GoodYear på 18″ aluminiumfälg samt oanvända sommardäck av märket Hakka Pelitta på stålfälgar. Dubbade vinterdäck på stålfälg sitter på bilen denna årstid som sig bör. De är inne på sin andra säsong.

Bilen är för övrigt utrustad med:
Anti-spinn
El-hissar
El-backspeglar
Klimatanläggning
CD/Radio med AUX-ingång
Färddator
Stolsvärme på stolarna fram
Airbag passargerarsida (samt i balkar)
Skyddsmatta för bagage
Många smidiga förvaringsfack, även i taket
Innespegel för uppsikt över baksäte
Två uppsättningar sommardäck
Dubbade vinterdäck

Bilens värde är på 137.000 kr. Eftersom det är en liten parkeringsskada på ena dörren samt att det är service på gång säljer jag den för 125.000 kr.

Vid intresse fyll i formulär här nedan eller ring mig på 076-76 85 309.