Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

På tisdag tar jag plats i #guldsoffan på #allsang!

Tisdag eftermiddag är det jag som beger mig till Skansen och Allsång på Skansen för att twittra från #guldsoffan. Det kommer bli hur kul som helst! Vi som sitter i program nummer sex guldsoffa, förutom jag, är härliga Anna @AVISURI Visuri, Karin @Kwiden Widén och Alessandro @Alessandrorott Rotter.

Själv älskar jag musik och trakterar både bas och gitarr i diverse genrer. Från metal till blues till visa. Nog bland annat därför jag länge velat uppleva Allsången live någon gång. Jag gillar konceptet att man dammar av gamla visor, lyfter upp halvglömda schlagers och popsånger och blandar upp det med nytt. Och alla kan och är med på samma noter. Det är bara ge hals i en härlig gemenskap.

Blev dessutom ytterst glad att se att Svante ThuressonHans-Erik ”Hank von Helvete” Dyvik Husby och Jason ”Timbuktu” Diakité kommer medverka i program 6. Svante har alltid varit en favorit så länge jag kan minnas. Gillar Hans-Erik i filmen Cornelis och lyssnat mycket på hans gamla band Turbonegro. Timbuktu med sitt senaste album ”Sagolandet”, som har varit lite av en lifesaver för mig denna vår, visar han återigen vilken konstnär han är med ord, beat och känsla. Dessutom är han en twittrare värd att följa: @JasonTimbuktu

Detta kommer bli otroligt kul och jag ser fram emot att få twittra häcken av mig tillsammans med @AVISURI @Kwiden och @Alessandro under tisdagsaftonen! För att följa våra små upptåg så följ hash-taggarna #guldsoffan och #allsang (Kombinerat flöde) och oss på twitter så klart! Följ också @svtallsang för behind the scenes uppdateringar och annat kul.

Vi ses!

 

Vill du sitta i Guldsoffan nästa program? Se hur du gör här.