Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

En kommentar - #kkgate

Har läst mycket om vad som sagts i det så kallade #kkgate och det mesta är skrivet och sagt. Hymlar inte med att Mattias är en vän via twitter och Facebook och själv tycker jag att han har gjort ett bra jobb med att sätta Katrineholm på kartan. Min kommentar i denna soppa är egentligen bara ett Anders Ewerman citat:

”När en kultur är övermogen och dess existens är hotat, uppträder de som har mest att vinna på dess fortbestånd repressivt mot alla former av ´befrielserörelser.”

Citat ur Krister Wistbacks ledare 12 februari 2011

Citat ur Krister Wistbacks ledare 12 februari 2011

Och nog blir jag glad när jag kan läsa i Katrineholm Kurirens chefredaktörs, Krister Wistbacka, text att han inte är en motståndare till sociala medier och att han tänker igenom noga en text innan han trycker ut den.

Om tanken tycker vi mycket om.
Om baktanken mindre.
Men nog tycker vi nog allt om omtanken allra mest.

Lev väl,
/N