Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Ville men kunde inte, #SSWC

I år hade jag tänkt att åka till #SSWC men tyvärr fick jag inte ihop livspusslet denna gång så det passade. Dock frågade Mattias ( @piratforlaget ) om jag ville ha med inledningen till bloggserien jag skriver på i #SSWC-boken. Något jag omedelbart gladeligen tackade ja till med tanken att jag i alla fall kommer vara med i anden. Kommer följa alla flöden och livesändningar jag hoppar inträffar under helgen så dela ni vänner som är på plats!

Nästa år ska jag med.

Apropå boken har nu Mattias lagt ut den på sin sida som ePub och PDF och snart kommer du att kunna beställa ditt egna tryckta pappersexemplar på samma sida.

Stort tack Mattias för ditt engagemang och superarbete med boken!

Ha en underbar helg alla ni #SSWC besökare!

Lev väl,
/N

Uppdaterat: 20100813 kl 11:19
Dagens Nyheter skriver om #SSWC här
Svenska Dagbladet skriver om #SSWC här