Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Spotify i TV:n - Lysande uppspelare

Sedan ett par dagar kan man nu köra Spotify i sin TV via Telias digitaltvbox.

Spotify spellistor i Teliaboxen

Spotify spellistor i Teliaboxen

Har testat det i ett par dagar och finner den som en trevlig uppspelare att tillgå. Efter att man har lagt in sina inloggningsuppgifter är det enkelt att bara kicka igång den via menyvalet Telia Nöje när man så önskar.

Uppspelning med Spotify i Teliaboxen

Uppspelning med Spotify i Teliaboxen

Men som sagt, det är en lysande uppspelare vilket innebär att man i dagsläget inte kan addera, administrera sina spellistor eller söka efter annan musik. Det du kan göra är att spela dina befintliga spellistor du komponerat i dator eller mobil. Varken mer eller mindre. Det jag dock saknar är att jag inte kan komma åt listan med mina ”stjärnade” låtar. Eller inboxen för den delen.

Men som en ytterligare uppspelare är den alldeles ypperlig, lätthanterlig och lättillgänglig.

Läs mer om Spotify i Teliaboxen hos Telia: http://telia.se/spotify

Lev väl,
/N

 • Robert Rotarski

  Tycker det är märkligt att Spotify inte släpper en spelare för en vanlig webbläsare med tanke på allt krut dom lagt på alla ”specialare” som Symbian, iPhone, Andriod, Teliabox m.m.

 • Telia Kundservice

  Hej!
  Jag heter Erika Börjesson och arbetar på Telia Kundservice. Vad kul att du testat Spotify via digital-tv! Spotify och Telia jobbar kontinuerligt på att förbättra upplevelsen i våra tjänster och det gäller givetvis denna tjänst också. Jag tar med mig dina synpunkter :)

  Med vänliga hälsningar
  Erika Börjesson