Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Politik 2.0 - Bokmingel

Fick i början av veckan ett trevligt mail från Brit där hon bjöd in till bokmingel på Ekovaruhuset för hennes med fleras bok om politikers närvaro i de sociala medierna, Politik 2.0. Ett perfekt tillfälle för en #lattepappa att komma ut i verkligheten en stund.

Så på torsdagsaftonen den sjätte maj var det dags att lämna #lattepappa-bubblan för en stund och bege sig mot Gamla Stan. När jag anlände hade många twänner och nyfikna samlats för att mingla med Brit, hennes medförfattare och medverkande politiker. Tyvärr missade jag talet och samtalet mellan Brit och Göran Hägglund som föregick längst in i Ekovaruhuset. Kan säga att det var så packat med folk att det inte fanns möjlighet att ta sig in. Passade istället på att mingla med trevliga personer, som inte heller fick plats i det bakre rummet, och ta del av det goda bubblet som serverades.

Många samtalsämnen avhandlades under aftonen. Reportagebok om SD, sökmotorsoptimering, galna motorcykelsfärder genom landet, fotografering, sociala medier, twitter, facebook, nikotinavvänjning, familjeliv, barn, skillnaden mellan det privata och publika och lite allmänt om politik och debatt. Först på Ekovaruhuset och bokminglet, senare på Le Rouge och slutligen på Ruby där Brit äntligen fick pryda sin laptop med en #tweetupsthlm klibba.

Det blev en heltrevlig kväll med mången trevliga samtal med twänner och #tweetupsthlm ”kändisar”.

Blev inte så många foton från min kamera men Johan Lange och hans kamera var med hela aftonen och föreviga kvällen. Så med Johans benägna tillstånd har jag ett par bilder från den mycket härliga aftonen.

Se alla Johans bilder på hans flickr-photostream.

Se Johans video på Göran Hägglunds tal.

Politik 2.0