Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Stämningsfull manifestation

Idag, som är Internationella Barncancerdagen, genomfördes en stämningsfull manifestation på Sergels Torg. 300 stolar, en stol för varje barn som varje år insjuknar i cancer. Varje stol märkt med ålder och diagnos. På var fjärde stol står ett tänt gravljus. Tre av fyra barn överlever cancer. Gör skillnad du med. Starta en egen insamling här.

Jag jobbar som sagt på Customersonly som är Barncancerfondens huvudbyrå. Själv har jag svårt att läsa om de case som vår copywriter Helena skriver. Det är verklighet som får vem som helst att förstå vad som är viktigt här i livet. Men tre av fyra case är riktigt härliga att läsa. Det fjärde är ofattbart…

Läs om manifestationen på Customersonlys blogg
Titta på Andreas Soujanens fina bilder från manifestationen

Läs om Stockholm idag 15/2 som intervjuvade Olle Björk

Lev väl,
/N