Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Veckokrönikan v.03 2010

Har varit en halvgalen vecka på jobb med mycket jobb, trevliga möten och på det privata planet med ett par halva sjukdagar, prat med försäkringsbolag och HP angående bilinbrott och datorstöld. HP har en underbar serviceminded personal som efter ett mail kontaktade mig och hjälpte mig att få min stulna dator registrerad som stulen i deras system. Kanon. Jobbveckan avslutades med en hejdundrande tillställning i fredagens tweetupsthlm på Bistro Creme på Blasieholmen i Stockholm. Kanonmat och kanonservice som alltid.

Sitter fortfarande med ett leende från fredagen. Att ni alla kom och gjorde tweetupen alldeles härlig och supermysig. Helt galet. Tack så jättemycket alla ni som kom! Alla 40-50 stycken. Lägger upp bilder som jag fått från några av er på Tweetupsidan så snart jag hinner! Hur trevligt som helst att utbyta lite tankar om twitter, iPhones, livet i stort och lite jobb. Riktigt kul att få ta del av lite andra vinklar, vrår och vyer än de man normalt tittar ut över.

Vi fick förresten ett trevlig omnämnande i SocialMedias.se blogg! Jättekul!

Icke att förglömma samlade vi in 3.384,50 kr till Läkare Utan Gränsers arbete i Haiti. Tack @tesas för initiativet till insamlingen.

Testade lite Bambuser under kvällen via iPhonen vilket var hur smidigt som helst. Resultatet hittas på Bambusersidan.
För övrigt var nog tweetupen det mest iPhonetäta ställe i Stockholm i fredags.

Tänkte fixa en liten uppföljning i morgon kväll (måndag) som jag hoppas att alla som var på plats vill ställa upp på för att se vad ni tyckte om det hela och vad som kunde varit bättre och om det ska anordnas fler tweetups. Det blir mailledes.

Litet minus är att jag fått sataniskt ont i halsen vilket inte var med i planerna. Men det ska vi nog fixa.

Stora pluset är att ha få träffat alla er och lära känna er något bättre AFK.

Lev väl så ses vi snart!
/N