Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Måndagsblues

Känslan av att ha en stor hushållsassistent med degkroken på, arbetandes i magen vill inte riktigt gå över. Värst just nu är dock huvudvärken. Sitter och småhoppas att jag hunnit bli något så när motståndskraftig mot magsjukan My och Jessica har haft i helgen. My började natten till fredagen med lättare kaskadkräkningar i sängen och blev först bra i lördagskväll. Vi är snälla mot varandra i vår familj och delar med oss av det mesta. Så Jessica var totaldäckad igår. Och jag själv idag då. Fast jag är inte heldäckad än så förhoppningen är att jag ska ha jobbat upp ett försvar mot det hela sen i torsdags som kan göra att jag blir mildare drabbad.

Piggar upp mig med att jobba hemifrån och musik som lite blues, jazz och ska väl in en vända i metalträsket också kan jag tänka. Musik är helande.  Och att se My leka i sin lekhörna piggar också upp mycket.

Sitter och funderar också lite på vad jag ska skriva för smarta jobbrelaterade inlägg här framöver. Men det tar vi senare.

Ni goa vänner som har anmält er till Tweetupen kan läsa lite på Januari Tweetup-sidan angående @tesas initiativ att samla in pengar till de drabbade på Haiti.

Lev väl,
/N