Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Veckokrönikan v.02 2010

Denna veckan har varit galet jobbig.
Fick min dator stulen ur bilen på parkeringen utanför kontoret i tisdags kväll. Det känns som ett hus har brunnit ner för allt fanns det inte backup på. Men det mesta tror jag. Det hela blir dessutom lite värre av att jag aldrig, aldrig lämnar min väska i bilen i vanliga fall. Har burit med mig mina väskor på alla de konstigaste ställena man kan tänka sig men i tisdags blev den kvar i bilen av någon anledning under insynsskyddet. Det grämer mig. Antingen hade de tur och chansade eller stod på vakt och såg oss lägga in Jessicas väska med kläder.

Brottsplatsen är alltså Hovslagargatan 5 vid Nybrokajen.
Tänkte publicera det som blev stulet här utifall att det skulle hjälpa att få tillbaka datorn. Eller ja, främst hårddisken.

Det som blev stulet var alltså:
En HP Mini Note PC 2133/FU345EA
Med smårepig skärm efter tangentbordet
2 gb internminne
120 gb Hårddisk
Bluetooth
Produktnummer: FUE345EA
Serienummer börjar med: CNU8361
Tillhörande laddare.
Svart HUAWEI E220 USB Modem med Tre logotyp. (Direkt spärrat givetvis)
Laddkabel till iPhone
iPhone strömadapter
Svart Golla väska med vi tribal tryck på model mini dator.
Svart USB Flashminne Sandisk 8 gb.

Någon som springer på en sådan annons på blocket.se, tradera.se eller liknande får hemskt gärna kontakta mig här eller ringa Polisens tipstelefon på 114 14, de är jättetrevliga där måste jag säga, eller använda deras webbtjänst.

För övrigt den kvällen var det premiär för mig att besöka Dramaten vilket var jättetrevligt. Drömmen om herrön var kanon som lämnade en hel del tankar och eftertänksamhet.

Veckan har dessutom varit småhektisk med äldsta dottern magsjuk och den yngsta dottern som håller på att få tänder med allt vad det innebär. Lite sömn, mycket jobb och mycket mys med barnen för att få kraft. Bilinbrottet och stölden av datorn har sänkt mig mycket mer än jag trodde. Mått riktigt dåligt denna vecka men börjar pigga på mig. Har tagit alla åtgärdar jag kan gällande datorn. Prata med försäkringsbolaget angående det stulna är kvar på todo-listan. Har blivit lidande med missade öppettider i samband med kräkande barn mm.

Hade seriösa planer på att börja skriva mer jobbrelaterat och professionellt här denna veckan men skjuter på det en vecka eller två.

Med Januari-Tweetupen går det jättebra. 45 stycken är vi som träffas på fredag.

Hoppas i alla fall att din vecka har varit något bättre än min.

Lev väl,
/N