Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Veckokrönikan v.01 2010

Då var ytterligare en vecka lagd till handlingarna och ytterligare en ring till lagd bland de övriga årsringarna. Av den sistnämnda anledningen har vi idag söndag haft lite trevligt folk på besök som vi fyllt med diverse sockerstinna bakverk till kaffe och prat. Får inte glömma att tacka för uppvaktningen, kort och presenter jag fått idag. Tack alla!

Denna veckan var också årets första arbetsvecka om än lite rumphuggen. Att mjukstarta året har varit trevligt för vintertrött hjärnkontor. Har också blivit vän med både spikmatta och spikkudde. Trevligt för både kropp och själ.

Idag är det också premiär för Matlyckas första leverans av deras matpåse. Ska bli mycket intressant att se hur det blir denna veckan. Rapport kommer nästa helg.

Apropå rapporter lovade jag på Twitter att återkomma om vad jag tyckte om Kvibille Ädelost smaksatt med Glögg. Till en början fanns en ton av glögg i smaken som avtog ganska snabbt. Kändes mer som osten var parfymerad av glögg. I övrigt var den precis lika god som en Kvibille Ädelost alltid är.

På tisdag är det premiär för undertecknad gällande Dramaten besök. Lyckats komma över ett par biljetter till Killinggängets Drömmen om Herrön. Ska bli hur kul som helst på flera vis. Länge velat gå och se en pjäs på nationalscenen och dessutom velat se Killingänget live länge. Tvvå flugor i en liten smäll. Samlar just Killinggängets produktioner med Aftonbladet.

Lev väl,
/N