Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Delta i Tweetup undersökning!

Vi är några som började diskutera om det skulle kunna ordnas Tweetups på återkommande basis. Jag tänkte undersöka om intresset finns och hur det skulle kunna fungera med denna lilla enkät. Tack för ditt deltagande. /N

Tycker du återkommande Tweetups skulle vara en trevlig idé?Vilken intervall tycker du skulle vara bra för att hinna med återkommande Tweetups?

Skulle ett stafettupplägg vara ett bra system? (Den person som ska hålla nästkommande Tweetup får bl a förra Tweetupens deltagarlista och support om frågor skulle uppstå.)Skulle du kunna tänka dig att hålla i en Tweetup?


Gå till sidan för Januari Tweetup.

  • http://twitter.com/Ullie Ulrica Törning

    Jag gillar att träffa människor irl också så självklart vore det kul med återkommande tweetup, varannan eller var tredje månad :)

  • http://www.tara.se/christina Christina Stielli

    Håller med men föredrar det spontana. Det roliga när någon eller jag själv bara kastar ut sig en fråga, lite hastigt påkommet, inte så ”planerat”. Olika konstellationer varje gång och olika initiativtagare. Avstår att svara på enkäten :)

  • niklasdahlqvist

    Håller med. Dock bor inte alla så att de kan hoppa på en snabb påkommen Tweetup. Där föddes frågeformuläret för att se om det finns intresse för återkommande Tweetups som folk lite utanför stan lättare kan planera in och medverka på. :)