Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Gott slut och gott nytt

Året smygstartar med en kort vecka med ett smått behövligt ledighetshål i form av en röd onsdag.
Måndagen går i rapportens tecken till en början följt av sedvanliga kampanjövningar i e-postkanalen. Eller ja, för att vara petig är det just idag en undersökning som ska snickras ihop.

Helgerna har gått undan och avslutades igår med en lillejul i Kärrtorp hos barnens morföräldrar då vi inte varit hemma över helgerna. Alla barn, stora som små, fick paket och mycket god mat. Julhelgerna firades hos min farmor i småland i sällskap av mina föräldrar och faster med sambo och hund.

Vi åkte upp och vände i Bagis för att efter någon dag åka ner till min käre bror i Halland över nyårshelgen. Vi fick även dit våra föräldrar till barnens stora glädje. Farfar är bra busig även om han måste vila emellanåt. Smidigt nog är det bara ett par mil emellan mina föräldrar och bror.

Året kunde inte sluta bättre då jag hamnade i fint sällskap på Paul Ronges lista på 15 utvalda twittrare som förgyllt hans 2009.

Själv har jag slutfört det jag kallar för etapp 1 av min fasta #ff/#ffse-lista. Fler intressanta personer kommer definitivt att tillkomma samt att kommentarerna kommer att ses över varje fredag. Man slutar aldrig att lära känna vänner man redan känner samt att nya tillkommer stadigt. Twitter har öppnat upp en helt ny värld som för mig personligen har betytt mycket för utvecklingen av min sociala kompetens.

Till sist vill jag som en god början på året påminna alla kära twänner på twitter om Januari Tweetup i Stockholm!
Ett litet förhandstips är att fredagen den 22:e januari är en favorit.

Lev väl,
/N