Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Gott Nytt År 2010!

Hade planerat att skriva någon liten smart sammanfattning av året men kom fram till att ingen orkar läsa ytterligare ett sådant inlägg. Funderat på #mitt2009 som Siri aka @nattensbiblio startade på twitter och återkommer nog där i frågan.

Förresten. En sak måste jag bara skriva om 2009 som dessutom är fullständigt underbar. Det är att min älskade lilla dotter Ida som sover i vagnen i rummet jämte föddes i juni 2009. Detta i sin tur innebar att min äldsta älskade dotter fick en lillasyster samt att min älskade sambo blev mamma igen.

2009 var helt enkelt ett bra år.

Något jag funderat på och varit igång med ett tag är att sammanställa min fasta #ff/#ffse lista. Detta är nu gjort och ni hittar den här #ff/#ffse.

Nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År och att 2010 blir lyckans och frihetens år på alla nivåer.

Lev väl,
/N