Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Veckokrönikan - v.48

Flyttbestyren har tagit upp all tid i veckan. Samtidigt som sorgen efter en förlorad twittervän varit med hela veckan. Har tänkt att skriva något men det har inte blivit av. Har inte kunnat. Förtängt det något med flyttens alla göromål men emellanåt så har det poppat upp.

Tänkte denna veckokrönikan tillägnas @just_tea" href="http://twitter.com/just_tea" target="_blank">@just_tea som tillsammans med sin dotter Tilde gick bort i en mardrömsklik och mycket tragisk bilolycka och A som förra helgen valde att ända sin tillvaro på jorden. A kände jag inte direkt. Men kommer man från ett litet samhälle blir man alltid berörd. En gång i tiden var vi replokalsgrannar i Kulthuset. Kommer fortfarande ihåg hans Steve Vai bläddrande. Gudabegåvad gitarrist. Mina varmaste tankar går till hans familj och vänner. Är alltid lika hemskt. Lämnar alltid lika många frågor men inga svar.

@just_tea" href="http://twitter.com/just_tea" target="_blank">@just_tea var för mig en alldeles ny bekantskap på Twitter och Facebook. Kom snabbt att tycka om hennes omtänksamhet, härliga kommentarer, morgonpepp och närvaro. Bjöd alltid på sig själv på ett varmt vis. Nu i flytten skulle vi göra oss av med möbler. Skrev om det på Twitter. Tea nappade direkt. Hurts och avlastningsbord var i samma serie som hennes pysselbord. Problemet var transporten. Hon frågde runt lite bland vänner om de kunde hämta förvara dem så länge men inget napp. Sa till henne att vi kunde ta med oss möblerna till nya lägenheten, då det var flyttgubbarna som skulle få bära, om vi bara visste att vi skulle bli av med dem. Vi har flyttat till en fyra från en femma och hade helt enkelt inte plats för dem.

Tea svarade att hon blev glad men sa att ”med hennes tur blir det säkert ingen decemberresa” och att hon in ”ville klumpa till det”. Vi skojade lite om det och bestämde att jag skulle göra någon annan glad. Blev grannsonen som flyttat till en ny lägenhet. Tyckte det var tråkigt att det inte gick att ordna med möblerna för jag ville gärna träffa henne irl. Men tänkte att det blir fler gånger. December är ju snart.

Men det blev ingen decemberresa för Tea.

Det blev tomt. Tea och Tilde finns inte mer. Och det gör ont. För många. Tea var väldigt omtyckt.

Vi gläds hårt och mycket att Felix har vaknat och frågat efter coca-cola.

Det finns en fin minnessida där du som känner att du vill kan bidra till en krans/blomma. Jag gjorde det härom dagen. Där finns även länkar till fler varma blogginlägg om Tea. Hittar inte orden just nu som ni kanske märker.

Saknar dig i vardagen @just_tea.

Ta hand om Tilde däruppe. Vi tar hand om varandra här nere, i din anda.

Vila i frid,
/N

  • http://tankarilosvikt.wordpress.com/ Victoria Qvarnström

    Fint om Tea. Kände en fläkt av henne när jag läste ditt inlägg. :-)

  • niklasdahlqvist

    Tack snälla du… :)