Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Veckokrönikan - v.47

Veckokrönikan har blivit lite lätt försenad av flyttbestyren.

Förra helgen gick till flyttbestyr. Tyvärr har inte tiden funnits riktigt för att fortsätta med detta om kvällarna under veckan. Umgås med barnen så länge jag kan när jag kommer hem. Sedan behöver sambo en paus för sig själv efter en hel dag själv med barnen. Flyttbestyr har även varit denna helgs melodi.

Har under veckan som gick jobbat klart rutinerna till förslaget för kunddialogen till en av våra kunder. Kunden trodde det var ett skämt, men det var det inte. Ser visst ut som ett tapetmönster enligt vissa. Men det är ett detaljerat schema över flöderna i dialogen…

I veckan implementerade jag disqus på företagets hemsida som ska få ta hand om kommentarerna på bloggen. Hur smidigt som helst med Drupal och Disqus.

Apropå Disqus så har jag satt upp min Google profile så jag äger mitt sökresultat som det heter. Blir påmind om att jag ska fixa i ordning ”om mig” delen på sidan.

I onsdags var det EU-toppmöte runt knuten vid kontoret. Mycket poliser och blåvita band överallt. Dock lite lugnare än när det var utrikesministers-möte på Moderna Museet. Vi har faktiskt funderat på att börja sälja munkar och kaffe vid dessa tillställningar då poliskåren stationerar sig utanför oss.

Medved i all ära men onsdagens höjdpunkt var faktiskt informationsmötet på My’s nya förskola. Förskolepedagogerna var riktigt engagerade och verkar bra. My är jättespänd på att börja och ville inte gå hem efter mötet.

Hjälpte bror med lite tips om enkel SEO plugins till WP. Och han har börjat twittra som jag skrev igår.

Torsdagen jobbade jag hemifrån med kass mage. Tog det säkra före det osäkra och stannade hemma för att inte smitta någon på kontoret med någon magåkomma. Var nog inte något allvarligare då det kändes bättre framåt fredagen. Förmodligen ätit något olämpligt eller fått en släng av lite stressmage med flytt och allt som pågår nu.

Vill passa på nu när NK presenterat årets julskyltning att tipsa om att ni kan bidra till Barncancerforskningen genom att Pynta granen hos Barncancerfonden.

Kom med på den alltid trevliga och kunniga Deepeditions lista över Twittrare med bloggar. Tycker jag att ni ska kika in på. Ska se över min GoogleReader och lägga till fler intressanta bloggar från listan.

Inflyttningen kommer allt närmare och är som ett barn dagarna före julafton! Imorgon får vi hämta nycklarna och gissa om vi ska upp och titta på vårt nya hem. Har bara sett en visningslägenhet innan. En trea dessutom. Kom just att tänka på att det nu bara är två pendlingsresor kvar! Sedan blir det att åka kommunalt. Grön linje. T-bana med tåg nästan varannan minut. Inte som idag. Missa med en minut och vänta extra tjugo för att ens påbörja resan hem som tar minst 40 minuter. Kommer få så mycket mer tid med min kära lilla familj!

Mitt i allt flyttstök fick vi trevligt besök av Karin och hennes ”chaufför” Sofia. Karin ska hämta en misse i kära gamla Hylte imorgon och behövde en kattbur. Trevligt att träffas IRL efter sisådär 10 år eller vad nu det är. Hon har också emigrerat hit upp till stora staden och slagit ner sina bopålar här.

På tal om Hylte. Ikväll sänds en tanke till alla i Hylte där saknaden efter A är stor. Ta hand om er.

Lev väl,
N

EU-möte i stan

Kontoret med en touch av blåvitt

På väg till kontoret

Utsikt från min plats. Polis till höger, media till vänster

Två pendlingsresor kvar, sedan åka kommunalt