Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Veckokrönikan - v.46

Novemberveckor har verkligen en tendens att avverkas i ljusets hastighet. Dagarna börjar med dagisbestyr följt av att man efter pendling anländer till kontoret och sätter igång med dagens göromål. Och rätt vad det är, är det nattningsdags av de små älsklingarna. Vad som egentligen hände däremellan är ett litet mysterium. Som dagen man vistas i går in i en vardagens Bermudatriangel strax efter morgonkaffet på kontoret.

Denna vecka är första gången på allvar jag märtk att MTR Stockholm har tagit över driften av tunnelbanan. Inte bara för att tågen verkar gå bättre eller mer i tid utan för det trevliga inslaget av plattformsvärdar som hjälper folk till rätta. Röda kepsar ska man titta efter om man känner sig vilsen.

I jobbbeckan som gått har många todos kunnat strykas. Många nya har dock tillkommit. Var på infoträff angående vårt nya hem på måndagen vilket var mycket trevligt. Babblig projektledare som levererade småtunn info om allt och ingenting. Kändes lätt oförberedd. Lite matnyttigare från it, tele och tv folket angående bredband och dess olika leverantörer. Kommer finnas två typer av uttag i hela lägenheten: ström och RJ45. Tv, telefon och bredband kopplas alla in i RJ45 uttagen. Telefonjack? Nej tack!

Tisdagen och onsdagen svischade förbi med diverse möten och väldigt koncentrerat arbete med en framtida kunddialogsprocess.

Torsdagen gick helt och hållet till det fantastiskt roliga DrupalCamp Stockholm 2009 som hölls på Teaterskeppet vid Skeppsbron. Trevligt att se strömmen från andra sidan för omväxlings skull. Lärde mig mycket nytt om och kring Drupal.

Fredag gick till eget material för firman och fortsatt arbete med kundialogsprocessen. Roligt, inspererande och mycket utvecklande uppdrag.

Helgen har gått åt till flytten helt och hållet. Därav en något försenad veckokrönika. Tycker vi slänger massor men har fortfarande massor av saker kvar. Kommer för övrigt att lägga ut blocketannonser i afton med hurts, avlastningsbord, mappvagn, kontorsstol, två röda Billy CD-hyllor, stort lack soffbord med hylla under, fyra stolar (Jokkmokk) och tre kattburar som passar både till missar som andra små sällskapsdjur.

Kommer somna gott ikväll och vakna upp imorgon måndag gå till jobbet och komma hem på fredag och undra var veckan tog vägen. Besök och infomöte på My’s nya dagis i veckan och så ska minstingen Ida vaccineras på onsdag.

Lev väl,
/N