Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Veckokrönikan - v.45

Bot

Bot

Det är helt galet var veckorna går undan just nu. De verkar bara bestå av måndagar och fredagar. Allt där emellan är bara en grå massa, ett töcken. En förnimmelse av att man gjort väldigt mycket, men ingen aning om när eller vad. Man får helt enkelt följa spåret av strukna todolists och pussla ihop vad som hänt och gjorts i bästa Sherlock Holmes anda.

De packade flyttkartongerna förökar sig och i helgen ryker fler möbler. Antingen för demontering inför flytt eller helt enkelt avskaffas dem i förmån för andra eller för mer yta i nya lägenheten. Nu har vi också skrivit kontrakt för garageplats. Känns kanon.

Mindre kanon är det, apropå bilar, att få hem i brevlådan ett av vägverkets förargliga semesterfoton. Missad skyltning vid senaste besöket hos mor och far i hembygden. Det har varit ett testområde för vägverkets nya skyltningar. Så 80 trodde jag var sedvanliga 90. Dumt nog missade jag även informationsskylten om just vägkameran som brukar få en att titta till en gång extra på hastighetsmätaren. Det är bara att stå sitt kast.

Vi har fått en ny trevlig kollega på kontoret. Magnus började i måndags och är vår nya kundansvarig. Kommer bli bra.

Var på konsert i onsdags i Berwaldhallen. Det var fullkomligt underbart att lyssna på Mendelsshon och Hayden med flera under Malin Bromans ledning. Funderar på någon form av abonnemangsbiljett nu när vi flyttar närmare stan. Det var så härligt nyttigt för själen att bara vara där omgiven av helande toner.

Veckan som kommer blir en tuff vecka med informationsmöte om nya lägenheten, seminariedag, färdigställande av e-dialog, flyttbestyr och säkert något mer.

Lev väl,
/N