Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Lördagsmys

Skumläste min veckokrönika som jag skrev igår och noterade att jag totalt missat det lilla faktum att vi håller på att flyttpacka. Med andra ord vårt hem är en krigszon. Eller som Robert Gustavsson döpte om Bertil Svenssons ”Mitt hem och trädgård” till ”Mitt hem är en brädgård”. Har kört ut två kärror med saker och pryttlar till grovsopsrummet.

I slutet av november går flyttlasset till LeMarc-land till en nyproducerad lägenhet. Dagisplats är ordnad till äldsta dottern. Tråkigt att behöva lämna hennes nuvarande dagis men hon skulle ändå ha fått byta avdelning så där blir bytet naturligt. Hon är småspänd på sitt nya rum och det faktum att mormor morfar bor i närheten av Bagarmossen.

Så veckans och de kommande veckors kaos har  en krydda av flyttbestyr.
Men jösses vad skönt det ska bli när vi är färdigflyttade. Pendlingen kommer bli en walk in the park.

Ha en underbar lördagsafton!
Lev väl,

/N