Rösta i YABA!
Visit http://www.ipligence.com

Veckokrönikan v.43 - Premiär

Vid varje veckoslut kommer jag sammanfatta den veckan som gått både på det professionella och privata planet med min alldeles egna lilla vridning.

En vecka i fungerande kaos

Från måndag till fredag har allt varit i någon form av fungerande kaos. I morse slog det mig hur mycket man bara gör i bara farten. Att släpa med sig alla dagiskläder och ombyten till dagis i morgondugget en höstmorgon med 3 timmar sömn i kroppen. Sedan vidare till buss och tåg för att avklara en hektiskt arbetsdag på kontoret med alla utmaningar där. Och man klarar det. Fantastiskt egentligen. Nu ska man ju inte glömma en underbar sambo i detta sammanhang.

Denna vecka har som sagt varit fullt ös hela tiden vilket inte har gett så mycket tid över till Twitter vilket är lite tråkigt. Twitter har för mig som för många andra öppnat en ny värld av fantastiska möten och diskussioner med kunniga, härliga och trevliga människor.

Idag fredag, dagen efter Tomas von Hedenbergs utnämndes till Sveriges bästa marnknadschef inom bilbranschen i Resumés tävling ”Sveriges 101 bästa marknadschefer”, trillade det ner ett härligt mail från en glad Tomas i våra brevlådor där han tackade för ett gott samarbete. Personligen tackar jag Toyota för alla spännande och roliga projekt vi får jobba med. Och gratulerar Tomas extra. Han är väl värd utnämningen. Läs mitt inlägg från igår om utnämningen här.

Har innan denna vecka fått en hög med tips och länkar till härlig bluesmusik från Paul Ronge vilket har varit väldigt användbara trötta morgnar och kvällar för andrum och rekreation.

Sänder ett extra varmt tack till Christina Olsson för en underbart uppiggande #ff #ffse denna morgon. Det är de små orden som gör det ibland. Missa inte hennes andra sidor och projekt: www.1318.se, www.punct.se.

En annan med trevligt Twitterflöde är hon som har världens bästa jobb och åker världens bästa blå linje: Mona Wallin, webbkommunikatör på Dramaten.

EU-möte innebär numer ett myller av färgglada poliser, säpo-folk, svarta bilar i alla dess former och MC-poliser överallt utanför kontoret. Den allmänna P-platsen på Hovslagargatan blir då EU-parkering. Känns dock tryggt med den extra säkerheten. Dock kan jag inte låta bli att tycka att volvo s80 som limousine ser fruktansvärt fånig ut. Som någon tagit tag i nos och bak och dragit ut den så långt det gick. Som pojken i Kalle och Chokladfabriken.

Börjar närma sig superfredag på kontoret. Arbetsdagen och veckan ska avrundas inom ett par timmar. På Twitter kommer en liten #ff under eftermiddagen. Eftersom jag inte har varit så aktiv denna vecka kommer bara det jag snubblat över med idag. Jag glömmer ingen och kommer sätta upp en liten ständig #ff lista här på min sida.

Denna sida och blogg fyller en vecka i helgen och måste säga att tanken ”varför har jag inte börjat tidigare” har uppkommit med stora bokstäver.
Tyck gärna till och lämna en kommentar om det är något som saknas eller det är för mycket av. Ska göra om lite allt möjligt. Bl a Om mig rutan. Lägga till några sidor kanske.

Och på något vis hinner jag med detta också.

Lev väl,
/N

  • http://www.tara.se/christina Christina

    Jag är så glad för alla de jag hittat och hittar på twitter. Du och de jag samtalar med där har absolut gjort mitt liv ännu mer innehållsspäckat :D

  • http://www.prosaisten.se Niklas Dahlqvist

    Jag håller med på alla sätt och vis. Twitter är en fantastisk plattform för utbyte av precis allt. :)